Klub sretnih mama

Mjesto druženja i osobnog razvoja

Klub sretnih mama nastao je kao rezultat višegodišnjeg osluškivanja često neizgovorenih problema majki – želje da budu smirenije i bolje verzije sebe, da se osjećaju manje usamljeno u majčinskoj ulozi te da imaju više vremena za sebe i svoj osobni razvoj.

Svrha Kluba sretnih mama je stvaranje zajednice u kojoj majke imaju priliku za kontinuiranim druženjem i stvaranjem novih prijateljstava, istovremeno istražujući svoj unutarnji svijet koji ih vodi prema smirenijoj i sretnijoj verziji sebe.

Predavanja o osobnom razvoju, iskustvene radionice mindfulnessa, meditacije i svjesnog disanja te programi podrške, Klub sretnih mama čini idealnim mjestom za sve u potrazi za zajednicom majki koje u radu na sebi pronalaze ključan sastojak za formulu sretna mama = sretno dijete!

Tko su članice Kluba sretnih mama?

  • mame koje žele biti bolja verzija sebe zbog svoje obitelji i samih sebe
  • mame koje vape za načinima kako da budu smirenije s djetetom
  • mame koje su prvi put rodile i osjećaju se nesigurno u novoj ulozi
  • mame koje žele bolje balansirati svakodnevnim obavezama i osjećati se manje preplavljeno 
  • mame kojima nedostaje podrška okoline
  • mame koje radom na sebi žele poboljšati odnose (počevši od odnosa prema samima sebi)

O osnivačici

Hej, ja sam Lorena! Majka sam visokosenzitivnog 3,5 godišnjaka i vlasnica obrta Svjesno majčinstvo. 

Presretna sam što sam u protekle dvije godine imala priliku raditi s brojnim majkama koje su mi omogućile jasan uvid u goruće probleme majčinstva o kojima se toliko rijetko govori – o osjećajima usamljenost (posebno na porodiljnom), o krivnji zbog eksplozivnih reakcija, o poteškoćama u balansiranju poslovnog i obiteljskog života, o nerijetko narušenom odnosu s partnerom u novoj dinamici, o želji da budu najbolja verzija sebe, a ne znaju kako…

Nakon 7 godina edukacija u području osobnog razvoja, mindfulnessa i meditacije te 3 godine njihove primjene u svakodnevici s djetetom i 2 godine posvećenog rada s klijenticama u formi coachinga i radionica, sretna sam što mogu podijeliti provjerene metode i korake koje majke vode putem smirenijeg, svjesnijeg i sretnijeg života. 

Besplatna članarina

Sve što ti je potrebno za postati članicom Kluba sretnim mama jest ispuniti slijedeći upitnik i na mail ti stiže tvoja članska iskaznica! 🙂

Status članice donosi ti popuste na plaćene programe te pravo sudjelovanja na svim besplatnim manifestacijama, druženjima, predavanjima i radionicama Kluba.

No, još važnije, status članice donosi ti divan osjećaj pripadanja zajednici majki koje su baš poput tebe – zaljubljenice u rad na sebi koje jedva čekaju razmijeniti iskustva majčinstva i osobnog razvoja!

Besplatno se učlani OVDJE i u sandučić ti na poklon stiže mini tečaj ‘Kako ne planuti na dijete’. ❤️